ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Великоднє добро в чистий четвер

Дата: 06.04.2018 11:51
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

Саме в світлі Пасхальні дні душа кожного українця наповнюється добром і милосердям. Ми готуємося до зустрічі з рідними і близькими людьми, родинами, сім’єю. І вже вкотре, 5 квітня у Чистий четвер, напередодні Великодня працівники Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області разом із студентами коледжу ветеринарної медицини БНАУ ініціювали зустріч з мешканцями Тиманівського відділення постійного проживання Тульчинського територіального центру обслуговування одиноких громадян. Студенти та працівники Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області зігріли своїм теплом і увагою обездолених і самотніх мешканців цього сумного державного дому.
Після концертної програми студентів та перегляду слайдів з фотографіями попередньої зустрічі, гості з теплом і співпереживанням слухали спогади стареньких, очі яких світяться щастям і вдячністю до тих, хто навідав їх і згадав.
Величезну матеріальну допомогу традиційно запропонували члени Аграрної партії України в Тульчинському районі. Голова районного осередку, депутат Тульчинської міської ради, директор СТОВ „Авангард” с.Сільниця Микола Трач забезпечив мешканців геріатричного закладу смачними пасками, різними смаколиками та випічкою. Тульчинський міський голова Валерій Весняний посприяв у підвезенні студентів до с. Тиманівка. Студенти технікуму та працівники Пенсійного фонду зібрали теплий одяг, засоби гігієни, домашню консервацію та солодощі.
Бажання творити добро, любити ближнього, зігріти теплом свого щирого і відкритого серця – саме ці чесноти присутні в душах кожного учасника цього дійства.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь