ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Веселі старти»

Дата: 15.05.2015 12:13
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Районним молодіжним святом «Веселі старти» завершились заходи в Тульчинському технікумі ветеринарної медицини БНАУ, які проводились протягом місяця і були приурочені Всесвітньому дню здоров’я.
З метою популяризації здорового способу життя, залучення студентів до фізичної культури, як складової загальнолюдської культури, проведення змістовного дозвілля та відпочинку молоді було організовано травневе дійство.
Про конкурсні завдання, цікаві факти, що стосуються здорового способу життя розповідали присутнім ведучі Д.Долгова (1-Б курс) та П.Вовчук (1-В). Суддівство команд здійснювали викладачі фізичного виховання Мислива А.Ю. та Олянишен Р.О.
Почесне журі в складі: директора РЦСССДМ Остропольської О.О., викладача технікуму Хавари В.І. та викладача фізичного виховання ВПУ №41 Рака Б.Ю. у підсумку, з різницею у кілька балів, віддали перемогу команді «Спрайт» Тульчинського технікуму ветеринарної медицини.
Студенти веттехнікуму: Кінзерський С., Гриль Л., Іванишена А., Побережний Д., Лужецький Д., Швець Р., Калічевський М., Подоляк Б., Ординський Б. та студенти ВПУ №41: Сотоцька С., Деркач А., Слободян В., Різник О., Настенко О., Мельник В., Цвігун Б., Мензул О., Комасюк М. успішно пройшли всі естафетні завдання з м’ячами, «затяжний стрибок», «Підтримку друга», «Помінятись місцями» та ін. А в конкурсі капітанів Хоменко О. (веттехнікум) та Трембовецький С. (ВПУ №41) рекламували продукти харчування, корисні для здоров’я.
Музичний супровід, святковий настрій дарував присутнім Тищенко О.П. зі своїми вихованцями: Македон К., Долговою Д., Кудрявцевим М. Пісні, які звучали у їх виконанні, стали окрасою молодіжного свята.
За активну участь у пропагуванні здорового способу життя грамотами та подяками від адміністрації Тульчинського технікуму ветеринарної медицини та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді нагородили учасників заходу.
В заключному слові директор РЦ СССДМ О.О.Остропольська подякувала організаторам свята Грабенко А.В., Кирилюк Л.І., Кушнір С.С.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь