ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вічна пам’ять захиснику України!

Дата: 05.08.2016 12:37
Кількість переглядів: 383

Фото без опису

3 серпня 2016 року Михайлівська територіальна громада, представники з району прощалися зі своїм земляком, захисником України Віталієм Шестопалом, учасником АТО, який був мобілізований до лав Збройних Силах України в липні 2015 року, служив у 90-му окремому аеромобільному десантно-штурмовому батальйоні (м.Константинів, Донецької області). Згодом продовжив військову службу на півдні України.
Життя нашого земляка обірвалося передчасно 1 серпня поблизу м. Скадовськ через раптову хворобу. В його роки - жити, працювати, піклуватися про дітей, але доля – невблаганна. В свій час Віталій Дмитрович працював трактористом у місцевому сільськогосподарському товаристві с.Михайлівка. Він був добрим, працьовитим та завжди готовим прийти на допомогу тим, хто її потребував. В селі його поважали і любили. Віталій був справжнім патріотом Батьківщини.
Страшне, непоправне горе спіткало родину, громаду. Поховали героя в с. Михайлівка. В траурній церемонії взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник, голова районної ради Олексій Авраменко, сільський голова Віталій Ніколаєнко, районний військовий комісар РВК Дмитро Слободянюк та ін.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь