ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дата: 22.08.2013 09:56
Кількість переглядів: 353

Минулого четверга новий начальник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Лілія Василівна Пастушенко зустрічалась з керівниками підприємств району. Перед тим уже була зустріч з керівниками та представниками малого та середнього бізнесу, на якій було обговорено важливі питання діяльності відомства : відшкодування ПДВ , надання звітності в електронному вигляді, безкоштовні сервіси Міністерства доходів і зборів, зменшення кількості податкових перевірок.
Такими ж були теми і цього разу. В ході зустрічі новопризначений керівник працівників
Міндоходів району познайомилась з присутніми керівниками підприємств і організацій, запросивши їх до позитивного діалогу та закликавши до взаєморозуміння і співпраці.
Відпрацювавши 28 років в податковій системі, Лілія Василівна одразу ж після знайомства зі специфікою району , легко визначила для себе найпріорітетніші напрямки в роботі . Це , насамперед, відкритий та конструктивний діалог з платниками податків про найактуальніші проблеми.
Сумлінному платнику податків , в якого і заробітна плата працюючих легалізована, і сплачуються податки своєчасно і в повному обсязі, хочеться допомогти, роз’яснити , знайти разом вихід з критичної ситуації в рамках законодавства - зазначила начальник районного відділення Міндоходів .
Неабиякий інтерес присутні проявили до обговорення проекту нового законодавства з питань адміністрування податку на додану вартість, представники бізнесу висловлювали своє бачення умов розвитку бізнесу в нашій державі, нарікали на недобросовісних конкурентів. В зв’язку з цим Лілія Василівна порадила керівникам підприємств систематично користуватися безкоштовними сервісами Міністерства , такими як «Дізнайся більше про свого бізнес партнера», «Реєстр платників ПДВ», «Електронний кабінет платника податків», «Анульовані свідоцтва платників ПДВ», «Пульс» та інші.
І на завершення заходу начальник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ закликала платників податків до співпраці, взаєморозуміння , підвищення рівня податкової культури та сумлінної сплати податків до казни держави.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь