ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася 23-я сесія районної ради

Дата: 14.06.2018 15:35
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

14 червня 2018 року в м. Тульчині відбулася 23 сесія Тульчинської районної ради 7 скликання, яку провела заступник голови районної ради Надія Григорьєва. В роботі сесії взяв участь перший заступник голови райдержадміністрації, депутат районної ради Віталій Побережник. В якості запрошених на пленарному засіданні були присутні депутат обласної ради Андрій Мельник, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, представники районних ЗМІ та ін.

Після виконання Державного Гімну України присутні в залі вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих на сході України захисників та мирних жителів.

Далі депутати розглянули 39 питань порядку денного, які стосувалися ходу виконання районної Програми «Питна вода на 2006-2020 роки»; звіту постійної комісії районної ради з питань регулювання комунальної власності, комунального господарства, благоустрою та комплексного розвитку населених пунктів; Програми зайнятості населення Тульчинського району на 2018-2020 роки; внесення змін до районного бюджету на 2018 рік; та ін.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь