ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася 35-а позачергова сесія районної ради

Дата: 08.07.2015 10:20
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

7 липня 2015 року в м. Тульчині відбулась 35 позачергова сесія районної ради 6 скликання під головуванням голови районної ради Олексія Авраменка, за участю голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, сільських, селищних, міського голів, начальників управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, керівників підприємств, установ і організацій району, редакторів місцевих ЗМІ. Всі присутні на сесії вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих захисників України та мирних жителів у зоні проведення АТО. Керівники району вручили Почесну грамоту райдержадміністрації та районної ради, квіти редактору районної газети «Тульчинський край» Олені Козир з нагоди ювілею.
Депутати розглянули 10 питань порядку денного, зокрема: 1) Про внесення змін до районної Програми військово-патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України на період з 2011 по 2015 рік; 2) Про внесення змін до районного бюджету на 2015 рік; 3) Про затвердження списку народних засідателів Тульчинського народного суду; та ін. Рішення зі всіх питань (з деякими уточненнями та доповненнями) були прийняті одноголосно.
Голова райдержадміністрації М.Підболячний проінформував присутніх щодо загострення ситуації, яка склалась довкола Кирнасівського цукрового заводу з приводу намагання осіб, які мають претензії щодо власності на цукор, що зберігається на підприємстві, вивезти 25 тонн даного продукту з заводу. Правоохоронні органи, як запевнив очільник району, тримають ситуацію під контролем. По даній справі відкрито кримінальне провадження.
По завершенні сесії було проведено робочу нараду з сільськими, селищними, міським головами, на якій, зокрема йшлося про необхідність активізації роботи щодо оздоровлення дітей та про передачу дошкільних закладів на утримання районного бюджету з 1 січня наступного року.
Також голова райдержадміністрації вкотре закликав голів територіальних громад включатися в процес добровільного об’єднання, що дасть можливість майбутнім громадам стати більш самодостатніми та сильними.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь