ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася 4 сесія районної ради 7 скликання

Дата: 12.02.2016 09:34
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

11 лютого 2016 року в м. Тульчині відбулася 4 сесія Тульчинської районної ради 7 скликання за участю 28 з 34 обраних депутатів, народного депутата України Івана Спориша, голови райдержадміністрації Миколи Підболячного.
На пропозицію голови районної ради Олексія Авраменка депутати вшанували хвилиною мовчання пам’ять учасників АТО, які загинули, захищаючи нашу державу.
Депутати розглянули 38 питань порядку денного, зокрема: 1) Звіт голови районної державної адміністрації про здійснення делегованих районною радою повноважень у 2015 році; 2) Про Програму поліпшення техногенної та пожежної безпеки населених пунктів і об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Тульчинського району на 2016-2020 роки; 3) Про районну програму військово-патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України, мобілізації населення та зміцнення територіальної оборони на період з 2016 по 2018 роки; 4) Про програму профілактики та боротьби із захворюванням на сказ на території Тульчинського району у 2016-2020 роках; 5) Про районну програму «Використання коштів на освоєння земель сільськогосподарських та лісогосподарських потреб, поліпшення відповідних угідь і охорони земель, проведення нормативної грошової оцінки землі, інвентаризації земель, розробки схем землеустрою та техніко-економічного обгрунтування використання і охорони земель у Тульчинському районі на 2016-2020 роки» та ін.
Особливий інтерес районного депутатського корпусу викликав звіт голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, який вони взяли до відома, а також висловили ряд пропозицій щодо покращення роботи райдержадміністрації, інших місцевих державних органів у різних напрямках діяльності, безумовного виконання Програми соціально-економічного розвитку району на 2016 рік.
В якості запрошених на пленарному засіданні були присутні сільські, селищні, міський голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, підприємств, установ і організацій, політичних і громадських формувань, представники ЗМІ.
Перед присутніми виступив народний депутат України І.Спориш, який подякував всім захисникам і волонтерам Тульчинщини за патріотизм і самопожертву, повідомив про свої зустрічі з виборцями на території округу, критикував юридичну недоторканість депутатів українського парламенту, ідею обмеження пільгового оподаткування сільськогосподарських підприємств, стан боротьби з корупцією в державних органах тощо. Згодом народний депутат провів прийом громадян в адміністративному будинку районної ради та райдержадміністрації.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь