ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася 7 сесія районної ради 7 скликання

Дата: 28.07.2016 15:19
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

28 липня 2016 року в м. Тульчині відбулася 7 сесія Тульчинської районної ради 7 скликання за участю 28 з 34 депутатів, голови райдержадміністрації Миколи Підболячного. В якості запрошених на пленарному засіданні були присутні сільські, селищні голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, представники районних ЗМІ.

На пропозицію голови районної ради Олексія Авраменка депутати і всі запрошені вшанували хвилиною мовчання пам’ять захисників України, що загинули на сході нашої держави під час проведення АТО. Голова районної ради поінформував присутніх про роботу ради в міжсесійний період.

Депутати розглянули 17 питань порядку денного, зокрема: 1) Про хід виконання Програми енергозбереження у Тульчинському районі на 2014 – 2017 роки; 2) Про внесення змін до районної програми військово-патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України, мобілізації населення та зміцнення територіальної оборони на період з 2016 по 2018 роки; 3) Про внесення змін до програми функціонування Центру надання адміністративних послуг Тульчинської районної державної адміністрації на 2015 – 2016 роки; 4) Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І півріччя 2016 року; 5) Про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік; та ін.

По завершенні сесії відбулася нарада з сільськими, селищними головами з питань підготовки карт пріоритетів і цілей територіальних громад району, добровільного об’єднання територіальних громад в межах району, виконання місцевих бюджетів у І півріччі поточного року тощо.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь