ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася апаратна нарада в райдержадміністрації

Дата: 04.05.2017 16:33
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

3 травня 2017 року голова райдержадміністрації Микола Підболячний провів апаратну нараду за участю голови районної ради Олексія Авраменка, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.

На початку наради голова райдержадміністрації представив колегам заступника голови райдержадміністрації з гуманітарних питань Глізнєцова Володимира Миколайовича.

Про підсумки соціально-економічного розвитку Вінницької області в першому кварталі 2017 року та основні показники району за матеріалами відповідної обласної наради повідомив перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник. Про стан підготовки району до заходів з нагоди Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні доповідала начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Катерина Третьякова.

Далі мова йшла про підготовку району до Міжнародного фестивалю «Українські оперні асамблеї» в рамках мистецького проекту «Музичне літо в Тульчині», відомого, як OPERAFEST-TULCHYN. Підсумки наради підвів голова райдержадміністрації М.Підболячний, визначивши конкретні завдання посадовцям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь