ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада керівників загальноосвітніх, дошкільнихта позашкільних навчальнихзакладів району

Дата: 21.12.2015 15:54
Кількість переглядів: 347

18.12.2015 р. в актовій залі Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст. №1 відбулася нарада керівників загальноосвітніх дошкільних та позашкільних навчальних закладів району.

Розпочав освітянську нараду начальник відділу освіти Митрицан М.М. Він акцентував увагу присутніх на важливості дошкільної галузі освіти у вихованні підростаючого покоління та фінансовій відповідальності керівників навчально-виховних закладів району. Виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Поваляєва А.А виступила «Про виконання основних завдань, рішень колегії Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА від 17.12.15р.». Вона відмітила, що відповідно до плану контрольно-ревізійної роботи Державної фінансової інспекції у Вінницькій області у відділі освіти Тульчинської РДА було проведено ревізію фінансово-господарської діяльності за період з 01.09.2011 по 01.06.2015року. Порушення, які виявлені у ході ревізії, що призвели до витрат, відшкодовані у повному обсязі і перераховані до районного та державного бюджету та відображені в акті ревізії. Із станом фінансово-господарської діяльності у закладах освіти у 2015році ознайомила керівників навчальних закладів головний бухгалтер Шелофаст Н.А.

Методист РМК Желєзко О.В. прозвітувала про роботу дошкільної галузі у 2015 році.

Про стан виконання Концепції щодо реалізації державної політики у сфері профілактики правопорушень на період до 2015 року та працевлаштування випускників 2015 року присутніх поінформувала Боєва С.П. Вона звернула увагу на виконання заходів щодо розвитку психологічної служби та ролі районної психолого-медико-педагогічної консультації у впровадженні інклюзивної форми навчання для дітей з особливими освітніми потребами у навчальних закладах району.

Головний спеціаліст відділу освіти Камінський В.В. акцентував увагу присутніх на реалізації вимог щодо системи реєстрації ІСУО у закладах освіти.

Про підсумки проведення районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник – 2015р» та про участь у районному етапі конкурсу «Учитель року» присутніх поінформувала Фурман В.Л., завідувачка РМК.

Упродовж наради обговорювались питання: про виконання Національних та регіональних програм щодо освіти та виховання на період до 2015року, про підсумки проведення районного огляду музеїв, залів та кімнат з військово-патріотичного виховання при ЗНЗ, про порядок проведення ДПА у 4-му класі, про стан відвідування учнями школи, про участь педагогічних та учнівських колективів району у проведенні акції «Милосердя», про організацію та проведення новорічно-різдвяних свят, дотримання техніки безпеки, змістовного дозвілля під час зимових канікул.

З інших питань, що стосуються організації діяльності закладів освіти, виступили працівники відділу освіти та методичного кабінету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь