ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада робочої групи щодо реалізації заходів у сфері протидії торгівлі людьми

Дата: 27.05.2015 15:48
Кількість переглядів: 244

З метою посилення механізму взаємодії субєктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в районі, 26 травня 2015 року за ініціативи управління соціального захисту населення райдержадміністрації було проведено нараду робочої групи щодо протидії торгівлі людьми «Виявлення, ідентифікація та надання первинної допомоги особам, що постраждали від торгівлі людьми». Учасниками стали спеціалісти районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Кинашівського сільського центру центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, представники районного центру зайнятості, відділу освти, служби у справах дітей райдержадміністрації, правоохоронних органів.
Програма зустрічі включала в себе: ознайомлення із законодавчою базою у сфері протидії торгівлі людьми; методика виявлення постраждалих від торгівлі людьми та правила проведення опитування постраждалих від торгівлі людьми.
Під час наради було обговорено питання щодо стану виконання Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в місті; про стан роботи щодо виявлення осіб, які постраждали від торгівлі людьми.
По закінченні наради було вирішено продовжити роботу щодо налагодження співпраці по роботі з протидії торгівлі людьми та виявлення осіб, які постраждали від торгівлі людьми та залучення громадськості до цієї справи

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь