ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось офіційне представлення Анатолія Олійника на посаді голови Вінницької облдержадміністрації

Дата: 04.03.2014 12:27
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України від 2 березня 2014 року № 192/2014 головою Вінницької обласної державної адміністрації призначено Олійника Анатолія Дмитровича.
Офіційне представлення новопризначеного очільника області відбулось за участю Віце-прем'єр-міністра з питань регіональної політики — Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимира Гройсмана, голови обласної Ради Сергія Свитка, заступників голови облдержадміністрації та керівників структурних підрозділів ОДА, голів райдержадміністрацій та міст обласного значення.
Віце-прем'єр-міністр зачитав Укази Президента України № 191/2014 та № 192/2014 від 2 березня 2014 року, згідно з якими в.о. Президента України Олександр Турчинов призначив головою Вінницької обласної держадміністрації Анатолія Олійника, попередньо звільнивши з цієї посади Івана Мовчана.
Звертаючись до присутніх, Володимир Гройсман запевнив, що попри непросту ситуацію в державі, центральні органи влади мають чітке розуміння того, що потрібно робити для врегулювання ситуації та використовують всі наявні механізми для її стабілізації. Він наголосив, що Україна має достатньо інструментів для збереження миру всередині держави: «Високий рівень патріотизму та самовідданості, який сьогодні демонструють українці, вселяє величезну надію на те, що Україна посяде чільне місце серед розвинутих, демократичних європейських країн. Ми маємо широку підтримку світової спільноти. Сьогодні надзвичайно важливо зберігати спокій - це запорука того, що ситуація буде врегульована політичними засобами», – наголосив Віце-прем’єр-міністр.
Він зазначив, що перед місцевими органами влади стоять два ключових завдання – вирішення нагальних питань та стабілізація ситуації на місцях. Володимир Гройсман також наголосив, що представники місцевої влади глибоко усвідомлюють необхідність збереження територіальної цілісності і суверенітету нашої держави.
Своєю чергою Ангатолій Олійник зазначив, що готовий роботи все від нього залежне, аби, поважаючи думку опонентів, об’єднувати зусилля всіх інституцій заради майбутнього України, утверджувати принципи демократії та народовладдя. Він також повідомив, що впродовж останніх дев’яти років працював на Вінниччині, ґрунтовно займаючись вирішенням цілої низки соціально-гуманітарних проблем Томашпільського району.
Голова обласної Ради Сергій Свитко привітав Анатолія Олійника з призначенням на посаду голови ОДА, побажав здоров’я, успіхів, мудрості, терпіння та виваженості задля блага України та українського народу. Він також висловив сподівання на плідну і ефективну співпрацю між обласною Радою та облдержадміністрацією.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь