ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось вручення іменної стипендії

Дата: 10.06.2015 15:28
Кількість переглядів: 269

Фото без опису

З метою здійснення соціальної підтримки під час навчання студентів вищих навчальних закладів області І-ІV рівнів акредитації з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сприяння їх адаптації до самостійного життя в громаді, 09.06.2015 року в приміщенні районного будинку культури відбулось традиційне вручення представниками обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді іменної стипендії Вінницької облдержадміністрації та обласної ради чотирнадцятьом студентам, які навчаються у технікумі ветеринарної медицини та училищі культури.

Під час зустрічі молодь була ознайомлена з останніми новинами у законодавстві щодо пільг, які мають діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та особи з їх числа.

Люшниковою І.К., провідним спеціалістом відділу методичного забезпечення соціальної роботи ОЦСССДМ, проведено тренінг відповідно до навчального модуля «Формування бюджету сімейного господарства». Увазі слухачів було запропоновано проаналізувати фінансову лінію життя. Під час виконання вправи «Бюджет сімейного господарства» на конкретних прикладах діти розглянули ситуації щодо формування сімейного бюджету та його використання. В результаті тренінгу діти отримали інформацію щодо ефективності розподілу своїх доходів сьогодні та в майбутньому.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь