ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання Громадської ради

Дата: 02.07.2016 11:15
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

1 липня 2016 року в м. Тульчині відбулося чергове засідання Громадської ради при райдержадміністрації (голова – Вячеслав Бондар). В роботі дорадчого органу взяли участь голова райдержадміністрації Микола Підболячний, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Найда, начальник відділу освіти райдержадміністрації Михайло Митрицан, представники районних ЗМІ.

Члени Громадської ради розглянули наступні питання порядку денного: 1) Інформація про стан розвитку галузі освіти району за підсумками 2015/2016 навчального року (інформував – Митрицан М.М.); 2) Про висунення кандидатур на занесення в поточному році на обласну Дошку пошани у номінаціях «трудовий колектив», «кращий трудівник» (різних галузей) (інформувала – Найда Т.М.); 3) Різне.

Представники різних районних громадських організацій і формувань обговорили проблемні питання освітянської галузі, якість надання послуг у цій галузі, зокрема, успішність учнів у навчанні та за підсумками ЗМО тощо. Розглядалося питання фінансового забезпечення галузі в цілому та окремих його закладів. Керівник відділу освіти вислухав критичні зауваження і пропозиції, пояснив причини наявних проблем та шляхи їх усунення.

Члени Громадської ради взяли до відома інформацію про висунення кандидатур від району на обласну Дошку пошани і зобов’язалися найближчим часом внести свої пропозиції. Водночас прозвучала пропозиція про запровадження районної Дошки пошани. Далі члени дорадчого органу обговорили план роботи ради на наступні кілька засідань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь