ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання районної робочої групи

Дата: 03.04.2018 16:20
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

3 квітня 2018 року під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника проведено засідання районної робочої групи з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю та реалізації державної політики у сфері зайнятості населення.
У роботі засідання взяли участь члени районної робочої групи, голова Клебанської сільської ради Халаман В.І., заступник начальника слідчого відділення Тульчинського ВП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області Гаврилюк В.М., фізична особа – підприємець Стахов О.В.
На засіданні було розглянуто звернення жительки с. Клебань Гончарук Валентини Мефодіївни щодо порушення вимог законодавства про працю та зайнятість населення стосовно її доньки Гончарук Марії Анатоліївни.
З інформаціями з даного питання виступили начальник відділу Тульчинське бюро правової допомоги Швець Р.В., заступник начальника слідчого відділення Тульчинського ВП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області Гаврилюк В.М., голова Клебанської сільської ради Халаман В.І., фізична особа – підприємець Стахов О.В.
Голова районної робочої групи Віталій Побережник акцентував увагу щодо важливості забезпечення в районі контролю за додержанням законодавства про працю, охорону праці та реалізації державної політики у сфері зайнятості населення і не допущені випадків нелегального працевлаштування та виплати заробітної плати в «конвертах».
За результатами проведення засідання прийнято відповідне рішення.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь