ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся семінар-тренінг з написання проектів в рамках конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи) та мікрогрантових проектів «Село. Кроки до розвитку»

Дата: 17.05.2019 09:19
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

16 травня 2019 року в конференц-залі райдержадміністрації та районної ради відбувся семінар - тренінг з написання проектів в рамках конкурсу бізнес - планів для підприємців-початківців (стартапи), який проводиться відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації від 17 квітня 2018 року № 315 «Про затвердження Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)», в рамках Плану дій реалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на період до 2020 року та конкурсу мікрогрантових проектів «Село. Кроки до розвитку» агроіндустріального холдингу МХП у партнерстві з Вінницькою облдержадміністрацією. Координатором конкурсів виступає ГО «ВОО «Спілка підприємців «Стіна».
У семінарі-тренінгу взяли участь ініціативні громадяни, що бажають створити або розширити власну справу, фізичні особи – підприємці та голови територіальних громад району. У ході семінару керівник відділу проектів ГО «Спілка підприємців «Стіна» Олександр Сологуб довів до відома присутніх інформацію про умови, етапи та особливості конкурсів, цілі та завдання проекту. Учасники зібрання мали можливість отримати відповіді на питання, що виникають у їхній практичній діяльності. Експерти ГО «Спілка підприємців «Стіна» будуть супроводжувати та надавати консультації особам, які мають бажання взяти участь у Конкурсах. Зустріч пройшла в форматі конструктивного діалогу та активного спілкування.
Щиро дякуємо організаторам за проведений захід та бажаємо успіхів учасникам семінару-тренінгу у розробці та реалізації своїх бізнес-ідей!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь