ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся черговий брифінг

Дата: 08.07.2015 12:29
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

Заступник начальника Немирівської ОДПІ під час брифінгу для районних ЗМІ розповіла про надходження коштів до місцевого бюджету за шість місяців поточного року.
Доповідач зазначила, що протягом січня – червня 2015 року до Зведеного бюджету України від платників Тульчинського району надійшло майже 66 мільйони гривень, у тому числі до місцевого бюджету – майже 40 , що становить майже 61 відсоток загальної суми надходжень. Надходження єдиного соціального внеску протягом першого півріччя 2015року становлять більше 82млн.грн.
Основним джерелом наповнення місцевого бюджету є податок на доходи фізичних осіб. З метою недопущення втрат бюджету від недоотримання цього податку, працівниками Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ проводяться перевірки відповідності даних за формою 1-ДФ та розрахунково-платіжних відомостей по виплаті заробітної плати найманим працівникам, співбесіди з роботодавцями щодо дотримання норм трудового законодавства.
З приватними підприємцями проведено відповідну роз’яснювальну роботу по збільшенню розмірів виплачуваних доходів найманим працівникам, ліквідації фактів отримання заробітної плати в “конвертах” та забезпечення зростання перерахувань податку на доходи фізичних осіб. За результатами вжитих заходів залучено до оподаткування 16 найманих працівників, внаслідок чого надійшло до бюджету майже 3 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб та більше 7тис.грн. єдиного соціального внеску.
Також залучено до державної реєстрації 25осіб, внаслідок чого додатково надійшло до бюджету понад 5тис.грн. податків та платежів.
Додаткові надходження за січень-червень місяць поточного року по податку на доходи фізичних осіб складають понад 20тис.грн.
Створено “телефон довіри” для звернень громадян з питань легалізації тіньової зайнятості населення. В засобах масової інформації необхідно постійно висвітлювати вимоги трудового законодавства,а саме про шкоду виплати зарплати в конвертах, про мінімальний розмір зарплати, про мінімізацію сплати податків окремими суб»єктами господарювання.
Лілія Василівна також висловила велику подяку всім платникам, хто сумлінно виконує свій конституційний обов’язок, своєчасно направляючи кошти до державної скарбниці, та зазначила, що податківці району постійно проводять цілеспрямовану роботу із вжиттям повного комплексу заходів, направлених на відпрацювання усіх наявних резервів, з метою зростання надходжень до бюджетів усіх рівнів.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь