ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ Тульчинське бюро правової допомоги інформує щодо прибирання снігу та льоду

Дата: 29.01.2019 16:27
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

З настанням снігопаду суб’єкти у сфері благоустрою зобов’язані розпочинати роботи з прибирання снігу та льоду.
Запобігання зсувів снігу.
В першу чергу, необхідно очистити тротуари, дороги до під’їздів житлових будинків, місця для зупинки громадського транспорту, люки водопровідних і каналізаційних колодязів. Прибирання снігу проводити до асфальтного покриття. Дозволяється свіжий сніг укладати у вали на вулицях і площах, за винятком території місць для зупинки маршрутних транспортних засобів, з метою подальшого вивезення.
Видалення снігу та снігольодяних утворень.
Забороняється сколювати лід на тротуарах, вимощених фігурними елементами. Сніг, лід, бруд та сміття повинні щоденно вивозитися на відведені для цього ділянки або сміттєзвалище, визначені міськвиконкомом.
Ліквідація ожеледиці.
Необхідно посипати тротуари, переходи через вулиці, місця для зупинки маршрутних транспортних засобів, спуски, підйоми речовинами, що унеможливлюють ковзання.
Тротуари, доріжки у парках, скверах і на бульварах, сходи, місця для зупинки маршрутних транспортних засобів, розташовані навпроти будинків та споруд та небезпечні для проїзду автотранспорту і проходу пішоходів зобов’язані посипати піщаною сумішшю житлово ремонтно-експлуатаційні підприємства, та громадяни, за якими закріплені ці ділянки для утримання.
Житлово ремонтно-експлуатаційні підприємства, громадяни можуть укладати договори з відповідними підприємствами щодо прибирання або здійснювати ці роботи самостійно.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги - 0-800-213-103, за яким кожен може отримати необхідну інформацію щодо надання правової допомоги.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь