ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відповідальність починається з мене!

Дата: 22.08.2014 15:25
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

14 серпня 2014 року голова райдержадміністрації Г.Роспутна підписала розпорядження № 241-р «Про проведення у районі Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Відповідальність починається з мене – 2014». Таким чином був затверджений районний план заходів, який передбачає протягом серпня – вересня 2014 року проведення профілактичних рейдів, акцій, первірок, лекцій, бесід, поширення тематичної інформації, соціальної реклами з метою пропаганди і утвердження здорового способу життя у молодіжному середовищі, дієвої протидії алкогольній і тютюновій рекламі тощо.

До реалізації заходів залучаються фахівці управління соціального захисту населення , відділу освіти, сектору з питань фізичної культури та спорту, сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків із ЗМІ та громадськістю апарату райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу кримінальної міліції у справах дітей Тульчинського РВ УМВС, Тульчинської міської ради.

Контролює виконання заходів районна координаційна рада Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Відповідальність починається з мене – 2014» на чолі з першим заступником голови райдержадміністрації В.Побережником. Контактні телефони для всіх зацікавлених осіб та організацій: 6-45-27, 2-36-45.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь