ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначення Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства

Дата: 18.11.2016 10:06
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

Щороку 18 листопада - це Європейський день захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства. Сексуальне насильство та сексуальна експлуатація дітей є серйозним порушенням прав дитини, має довготривалі і руйнівні наслідки на все життя. За даними Ради Європи кожна п'ята дитина, а в Україні - 21% страждає від різних форм сексуального насильства. У понад 80% таких випадків злочинець є знайомою для дитини людиною.
Так, сьогодні на базі Тульчинської ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 за участі фахівців управління соціального захисту населення та відділу освіти райдержадміністрації було проведено груповий учнівський захід на вищезазначену тематику.
З учнями 9 – 11 класів навчального закладу спілкувались Омелянчук О.М. – старший інспектор Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області та Каліновська О.М. – лікар з планування сім'ї та акушер – гінеколог Тульчинської ЦРЛ.
Метою заходу є підвищення рівня обізнаності учнівської молоді щодо проблеми захисту дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації.
На завершення заходу, всі діти отримали буклети з корисною інформацією та номерами телефонів відповідальних служб райдержадміністрації, Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, правоохоронних органів, де можна звернутися за допомогою у випадку вчинення насильства над дитиною.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь