ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виїзний прийом громадян

Дата: 08.05.2018 16:06
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

Напередодні травневих свят, 08 травня 2018 року в с. Тиманівка Тульчинського району відбувся виїзний прийом начальника Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Алли Мельник жителів Тульчинської об’єднаної територіальної громади.
Мешканці сіл Тиманівка, Дранка і Одая переважно цікавилися умовами реалізації права на пенсійне забезпечення, різного роду перерахунків пенсій, в тому числі і при зміні страхового стажу, складовими своїх пенсійних виплат, розміром пенсії та перспективами її підвищення.
Під час спілкування присутні отримали роз’яснення норм пенсійного законодавства відповідно до Закону України №2148 від 03.10.2017 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» та призначення пенсії за віком, по інвалідності, в разі втрати годувальника, а також проведення перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам. Начальник управління акцентувала увагу на можливості завчасного подання документів для призначення пенсії з метою проведення їх попередньої правової оцінки. Рекомендувала отримувати інформацію з пенсійних питань на веб-порталі Пенсійного фонду України та з відомчих видань Фонду - газети «Пенсійний кур’єр» та журналу «Вісник Пенсійного фонду України».
Також, начальник об’єднаного управління привітала жителів ОТГ з травневими святами та відповіла на усі запитання, які цікавили громадян.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь