ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виконання доручень голови облдержадміністрації щодо проведення інвентаризації водних об’єктів, гідротехнічних споруд та хвойних насаджень розташованих на території району

Дата: 22.12.2017 15:52
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

На виконання доручення голови облдержадміністрації №01.01-11/4782 від 14.08.2017р. та з метою уточнення переліку об’єктів, право оренди яких може бути реалізовано на земельних торгах та окремих водних об’єктів які втратили господарську діяльність, а також підтримання стабільності русел річок в районі створено комісію з обстеження водних об’єктів розташованих на відповідних територіях. Районна комісія провела обстеження всіх водних об’єктів розташованих на відповідних територіях. Проінвентаризовано 241 водний об’єкт загальною площею 1862,5га в тому числі за межами населених пунктів 158од, в межах населених пунктів 83 од. Із них 111од. перебуває в оренді, 30 – загального користування, 14 висохло, 22од. – можливе висихання чи болото. Крім того 47 водних об’єкти мають площу менше 1 га.

Стосовно водних об’єктів, що мають малу площу, глибину чи ті, що вже пересохли або перетворились на болото буде прийнято відповідне рішення про їх подальше переведення в іншу категорію земель, як не придатних для рибогосподарських потреб.

Також на виконання іншого доручення голови облдержадміністрації «Про проведення інвентаризації гідротехнічних споруд, розташованих на території області» від 09.11.2017 року за №01.01-11/6684 в районі, розпорядженням голови райдержадміністрації та голів ОТГ утворено інвентаризаційні комісії та забезпечено проведення інвентаризації. В результаті встановлено, що в районі налічується 177 гідроспоруд, з них 38 знаходяться в незадовільному стані, 1-в аварійному. За результатами інвентаризації, головам відповідних територіальних громад та орендарям водних об’єктів, на яких розташовані гідроспоруди, що не мають власника, буде рекомендовано вжити заходів стосовно оформлення на них правовстановлюючих документів; на гідроспоруди, що перебувають в аварійному стані та становлять потенційну загрозу – терміново вжити додаткових заходів щодо їх першочергового ремонту та відновлення.

Для забезпечення раціонального використання та відтворення лісів в районі проведена інвентаризація хвойних насаджень. Всього нараховується 1437 га хвойних насаджень, з них потребують лісогосподарських заходів: рубки догляду-124 га, санітарні рубки вибіркові - 705 га, санітарні рубки суцільні-1 га. Загальний стан насаджень слідуючий: в задовільному стані-1436 га, незадовільному стані – 1 га.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь