ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виконання областю усіх зобов’язань перед міжнародними партнерами дозволяє сьогодні залучати в регіон додаткові інвестиційні кошти

Дата: 18.11.2014 11:56
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

Про це під час щопонеділкової робочої наради з керівниками структурних підрозділів обласної держаної адміністрації повідомив очільник Вінниччини Анатолій Олійник.
Керівник області, зокрема, зауважив, що конструктивний та відповідальний підхід регіону до співпраці з міжнародними організаціями дає сьогодні позитивні результати. «Завдяки виконанню усіх своїх зобов’язань перед міжнародними партнерами, нині область додатково отримує кошти на реалізацію інвестиційних проектів. Це стосується і Українського фонду соціальних інвестицій, де з 21 відібраного по Україні проекту 10 належить Вінницькій області - на суму 10,5 млн. гривень. Крім того, прийнято рішення про фінансування 7 об’єктів області у рамках Швейцарсько-Українського проекту DESPRO, ще 4 – розглядатимуться додатково. Схожа ситуація й у співпраці з ПРООН/ЄС», - зазначив Анатолій Олійник.
Голова облдержадміністрації також повідомив, що вже сьогодні на Вінниччину з експертним візитом прибувають італійські менеджери, з якими останні два місяці область підтримує тісний зв'язок. «Основна мета – матеріалізувати наші потреби та їхні можливості, аби у спільних проектах додатково залучати в регіон інвестиційні кошти, - наголосив Анатолій Олійник. – На кожен з 5 обговорених раніше напрямків – водопостачання та водовідведення, енергозбереження, розвиток сільськогосподарських кооперативів, поводження з твердими побутовими відходами та розвиток територіальних громад - італійські спеціалісти додатково залучили по 5 експертів. Нині вони приїжджають в область з метою напрацювання спільно з нашими фахівцями конкретних проектів для залучення коштів ЄС. Наступну таку зустріч плануємо провести вже на початку грудня».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь