ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віктор Янукович: Дії на Майдані мають отримати справедливу оцінку

Дата: 11.12.2013 10:55
Кількість переглядів: 336

Усім правопорушенням під час останніх подій слід дати справедливу оцінку. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з Президентами Леонідом Кравчуком, Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком.
«Правопорушенням, які були допущені з двох сторін на Майдані, треба дати справедливу оцінку», - сказав Глава держави.
Він зазначив, що сьогодні триває робота з виявлення правопорушників як з боку протестувальників, так і з боку правоохоронців. «У цьому треба обов’язково розібратися, але є винні і з однієї, і з другої сторони», - сказав Віктор Янукович.
Глава держави також наголосив на важливості об’єктивного розслідування справ щодо затриманих під час масових акцій.
«Я вчора пізно ввечері мав чергову розмову з Генеральним прокурором... Я звернувся з проханням знайти можливість там, де нема таких жорстких порушень, знайти можливість і звільнити частину людей, які не мали таких грубих правопорушень. Я думаю, що сьогодні це питання буде вирішено», - підкреслив Президент.
Віктор Янукович висловився за недопущення подібного в майбутньому.
«Я за те, щоб якомога скоріше перегорнути цю прикру сторінку і більше ніколи не допускати», - сказав він. Президент також вважає неприпустимим блокування доріг, адміністративних будівель, «тому що життя країни продовжується, люди, які живуть, - чекають допомоги, це і швидкі допомоги, і рятувальники».
На переконання Глави держави, заклики до революції, зміни влади, конституційного ладу несуть загрозу національній безпеці.
«Хоча я вважаю, що це мої однодумці, більшість з яких прийшла на мирні акції. Вони мали повне право вийти, висловити свої точку зору. А провокації, які були зроблені, всі ті правопорушення, це сталося тому, що емоції не витримують», - зазначив Віктор Янукович, додавши, що це стане уроком для всіх.
«Я не прихильник того, щоб жорстко, умовно кажучи, реагувати, чи судити людей. Винні і з однієї, і з іншої сторони. Країна повинна і далі жити, розвиватись», - наголосив Президент.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь