ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віктор Янукович: Пауза в підписанні Угоди про асоціацію необхідна для узгодження умов створення ЗВТ з ЄС

Дата: 20.12.2013 08:33
Кількість переглядів: 296

Україна взяла паузу в підписанні Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС для того, щоб вирішити проблемні економічні питання й напрацювати механізми захисту національного товаровиробника. Про це Президент України Віктор Янукович сказав в інтерв’ю представникам українських ЗМІ.
«Ми зробили цю паузу для того, щоб знайти відповідь, і це для нас дуже принципове питання: на яких умовах ми підписуємо угоду про зону вільної торгівлі. І зараз цю відповідь повинен дати уряд, який сьогодні співпрацює з об'єднаннями товаровиробників, з експертами, вченими та ін.», - наголосив Глава держави.
За його словами, ця робота має бути прозорою, за участю об'єднань товаровиробників, громадськості, ЗМІ, щоб всі мали можливість побачити як переваги, так і недоліки цієї угоди. «Це та робота, яка не була зроблена своєчасно», - сказав Віктор Янукович.
Він зазначив, що уряд на парламентських слуханнях повинен відзвітувати, «чому громадськість, об'єднання товаровиробників, яких у першу чергу повинна торкнутися ця угода, не були повною мірою обізнані з нею».
«Коли ми з вами побачимо, що нас такі умови влаштовують, це фінансово вигідно і ми тут захищаємо наші національні інтереси, безумовно, рішення буде прийнято позитивне. Якщо під час цієї роботи нам треба буде виконати якусь роботу, про яку ми кажемо, на тристоронньому рівні - у нас є такі домовленості із ЄС і з Росією, що в тристоронньому форматі ті питання, які необхідно буде розглянути, ми їх розглянемо», - зазначив Президент.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь