ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінниччина готова надати необхідну допомогу постраждалим від вибухів на військових складах у Чернігівській області

Дата: 11.10.2018 08:52
Кількість переглядів: 218

Вінниччина підготувала майже 1000 листів шиферу і зарезервувала транспорт для його доставки у постраждалі населені пункти від вибухів на арсеналі поблизу Ічні.

«Ми перебуваємо у постійному контакті з керівництвом Чергнігівської ОДА і безпосередньо з головою Ічнівської райдержадміністрації. Як тільки там визначаться з потребами у будматеріалах для відновлювальних робіт ми готові підставити своє плече. Але поки там вибухи тривають і на даному етапі інші пріоритети. Попри те, ми провели позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуації і за її рішенням вже зарезервовані для відправки в постраждалі населені пункти 20 тонн шиферу – це близько 1 тисячі листів, а також транспорт для його доставки», - повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко.

За його словами, Вінниччина має досвід ліквідації наслідків вибухів на 48 арсеналі поблизу Калинівки, відтак, фахівці профільних підрозділів наразі консультують колег стосовно організації постевакуаційних процесів, а також налагодження обліку і документування постраждалих від вибухів об’єктів інфраструктури та домоволодінь. Від цього залежатиме оперативність організації відновних робіт та ефективне використання виділених урядом коштів. А також, організація відшкодування населенню збитків, завданих унаслідок надзвичайної ситуації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь