ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінниччина готується до відзначення Дня незалежності України

Дата: 19.08.2019 11:35
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

Сьогодні, 19 серпня, під керівництвом голови облдержадміністрації Валерія Коровія відбулася щотижнева апаратна нарада за участі керівників департаментів облдержадміністрації, установ та служб області. В ході засідання було підбито підсумки роботи за попередній тиждень та окреслено заходи, що відбудуться на Вінниччині у найближчий період. До переліку обговорюваних тем ввійшли актуальні питання життя області в агропромисловому комплексі, соціальній сфері, медицині, освіті та культурі.

Особливу увагу голова облдержадміністрації акцентував на важливості належної підготовки та проведення обласних заходів, присвячених святкуванню 28-ї річниці Незалежності України, а також відзначення Дня Державного Прапора.

Керівник регіону наголосив на необхідності належним чином забезпечити організацію заходів з нагоди цих важливих дат, вшановуючи тисячолітню історію національного державотворення, утвердження у громадян патріотизму та гордості за свою державу, звитяги українського народу у боротьбі за волю і незалежність.

«Тиждень відбудеться під знаком підготовки до відзначення Дня незалежності України. Вінниччину відвідають іноземні делегації на чолі з першими особами. Це Маршалек Сьвєнтокшиського воєводства Республіки Польща Анджей Бентковські, член правління Лодзинського воєводства Республіки Польща Роберт Барила, гетьман Ліберецького краю Чеської Республіки Мартін Пута, заступник голови Сорокського району Республіки Молдова Юрій Тодерян. Очікуємо підтвердження про приїзд Президента Ясської повітової Ради Румунії Маріцела Попи. Також на Вінниччину прибудуть представники української діаспори в Німеччині», – зазначив Валерій Коровій.

Окрім того, делегація з Вінницької області візьме участь в урочистих заходах, присвячених Дню незалежності України, що відбудуться в столиці нашої держави – місті Києві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь