ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінниччина у трійці лідерів України, за рівнем наповнення бюджету

Дата: 13.01.2015 12:41
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

Начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан каже, що минулий рік розпочинався невтішними прогнозами для Вінниччини. Фахівці очікували, що надходження до бюджету будуть значно нижчими. Проте завдяки ліквідації тіньових схем, відновлення роботи деяких підприємств, злагодженій роботі працівників фіскальної служби і сумлінності платників, вдалося поповнити державну казну навіть із перевиконанням.
Загальний збір Вінниччини до зведеного бюджету за 2014 рік склав більше 4, 5 мільярдів гривень, що більш як на 305 мільйонів гривень краще очікуваних показників. Щодо місцевого бюджету, то лише минулого місяця він поповнився більш як на 292 мільйони гривень. До прикладу, місцеві бюджети замість запланованих 184 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб, отримали майже на 50 мільйонів більше.
Позитивну динаміку надходжень Вінниччина показує і в інших видах податкових сплат. Мирослав Продан зазначає, що на 2015 рік перед місцевою фіскальною службою стоять ще масштабніші завдання і показники. Проте платникам не варто хвилюватися, головний інструмент наповнення бюджету − це не тиск на бізнес, а усунення податкових порушень і зловживань, викриття та ліквідація схем відмивання грошей, проведення роботи з недобросовісними підприємцями.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь