ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінниччина увійшла до трійки лідерів серед регіонів України за результатами автоматичного перерахунку субсидій

Дата: 08.07.2019 12:56
Кількість переглядів: 200

Фото без опису

Сьогодні, 8 липня, під керівництвом голови ОДА Валерія Коровія відбулась щотижнева апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

Під час засідання очільник області заслухав інформацію за різними напрямками життєдіяльності та розвитку регіону.

Директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів ОДА Микола Ткачук поінформував про перебіг жнивної кампанії. Зокрема, аграріями області зібрано понад 60% площ озимого ячменю, урожайність якого цьогоріч більша на 4 ц, порівняно з відповідним періодом 2018 року. Посадовець також акцентував увагу на робочій зустрічі, проведеній за участю фахівців, під час якої було порушено низку питань щодо підготовки до збирання ранньої групи зернових, здійснення перевірки фізико-хімічних показників якості зерна, а також стосовно дотримання вимог щодо охорони праці.

Під час щотижневої наради директор Департаменту фінансів ОДА Микола Копачевський поінформував про фінансування відпускної кампанії в області. За словами посадовця, на сьогодні профінансовано 634 млн. грн., 578 млн. з яких – на виплати педпрацівникам.

Про ліквідацію наслідків негоди у південних районах області розповів директор Департаменту цивільного захисту ОДА Сергій Вовченко. Нагадаємо, що внаслідок погіршення погодних умов 2 липня у районах області було пошкоджено покриття будівель соціально-побутової сфери та житлових будинків, знеструмлено 96 населених пунктів. За словами посадовця, над відновленням енергопостачання працювали 22 бригади, 64 особи та 25 одиниць техніки. Станом на 14:00 год 4 липня, енергопостачання було повністю відновлено на територій області.

З матеріального резерву Вінниччини було виділено 4 тис. листів шиферу. На сьогодні весь шифер, який надійшов до районів, розподілено повністю.

У свою чергу, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна зазначила, що Вінниччина увійшла до списку лідерів за результатами автоматичного перерахунку субсидій. За її словами, ще до кінця травня поточного року Вінницька область стовідсотково виконала перерахунок субсидій.

Під час наради Наталя Заболотна також поінформувала про оздоровчу кампанію в області. Так, сьогодні відбудеться заїзд 150 дітей пільгових категорій на оздоровлення до «Подільського Артеку».

За словами директора профільного департаменту, на сьогодні триває робота щодо організації відпочинку у Польщі та Румунії для дітей загиблих учасників АТО/ООС.

Про результати проведення зовнішнього незалежного оцінювання поінформував в.о. директора Департаменту освіти і науки ОДА Володимир Буняк. За словами посадовця, на Вінниччині 6 абітурієнтів отримали 200 балів з таких дисциплін як: українська мова (2 абітурієнтів), математика, англійська мова, хімія (2 випускників).

За результатами тестування, 68% медалістів області підтвердили свої знання, що перевищує минулорічний показник на 12%.

У ході наради голова ОДА Валерій Коровій також заслухав інформацію щодо проведення ремонту доріг в області, перебігу оздоровчої кампанії, поточної ситуації у медичній галузі тощо. За підсумками засідання, Валерій Коровій дав низку доручень керівникам структурних підрозділів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь