ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінниччина. Все для фронту, все для перемоги!

Дата: 15.08.2014 11:53
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

З перших днів проведення антитеритористичної операції на Сході держави Вінниччина одна з найперших проявила свою активність у забезпеченні допомоги військовикам, що перебувають у зоні бойових дій та гуманітарної допомоги мешканцям Сходу. Не знижує своїх темпів область і сьогодні – лише за результатами минулого тижня регіон звітує щонайменше за 4 позиціями.
Так, за благодійні кошти для потреб Вінницького військово-медичного центру придбано апарат штучної вентиляції легень. На обладнання, що може працювати як в умовах медичного закладу, так і при транспортуванні поранених, необхідні 220 тисяч гривень зібрали підприємці та небайдужі мешканці області. І вже 7 серпня такий важливий для порятунку поранених бійців апарат передано медикам закладу.
За рахунок спонсорських коштів закуплено чергову партію нових бронежилетів 4 класу захисту для спеціалістів вінницького військового мобільного госпіталю, які днями вирушили на Схід,- 50 шт. Як і всі попередні партії засобів захисту, бронежилети пройшли необхідні випробування і передані у зону АТО.
Варто зауважити, що загалом на потреби військово-клінічного центру було зібрано близько 2 млн. гривень благодійних коштів, які використано на придбання медичного обладнання на суму близько 1 млн. гривень, медикаментів, засобів індивідуального захисту для військових лікарів (130 бронежилетів), продуктів харчування, паливно-мастильних матеріалів та засобів гігієни. Така робота, безумовно, продовжуватиметься й надалі.
Окрім цього, минулої суботи для вінницького батальйону територіальної оборони відправлено 6 БРДМів. Військові машини відновили за кошти благодійників, і вже на сьогодні бронетанкова спецтехніка у повній бойовій готовності надійшла до місця призначення.
Що ж стосується надання гуманітарної допомоги, то в цьому питанні Вінниччина налагодила системну роботу: вантажі з продуктами харчування та речами найпершої необхідності відправляються у зону АТО що тижня.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь