ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінниччина яскраво демонструє, як, об’єднавши зусилля виконавчої та самоврядної гілок влади, можна працювати на результат

Дата: 09.12.2013 08:17
Кількість переглядів: 325

Про це зазначив голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан, вітаючи депутатський корпус та керівників сільських рад Крижопільського району із Днем місцевого самоврядування.
Очільник регіону підкреслив, що на виконання завдань Президента України, Вінниччина – одна з перших у державі активно розпочала реформу місцевого самоврядування, а основні позиції Концепції реформи, прийнятої обласною Радою у 2011 році, знайшли своє відображення у відповідному Указі Президента України. Вже цьогоріч прийнято Стратегію регіонального розвитку до 2020 року, а тому можна стверджувати, що регіон має чітку «дорожню карту» співпраці виконавчої гілки влади і органів місцевого самоврядування.
«Протягом цього року ми продемонстрували на території Вінниччини, як, об’єднавши зусилля можна відпрацьовувати проблему кожної територіальної громади. І Крижопільський район у цій роботі мав особливий темп, - зауважив голова облдержадміністрації. – Якщо ж вести мову про область, то з початку року на основні наші пріоритети - охорону здоров’я, освіту, культуру, благоустрій територій та будівництво - витрачено понад 630 млн. гривень, причому 408 млн. гривень з них – позабюджетні кошти. Це величезний ресурс, завдяки якому ми змогли вирішити чимало соціальних проблем».
Керівник регіону зокрема повідомив, що протягом року в області відремонтовано 170 амбулаторій та 580 ФАПів, замінено більше 6 тисяч вікон у школах регіону, проведено ремонти у понад 600 закладах культури.
«Це підтвердження тому, що, об’єднавши зусилля виконавчої і самоврядної гілок влади, ми можемо працювати на результат. І наше завдання сьогодні – завершити роботу за пріоритетними позиціями, аби вже наступного року розпочинати нову сторінку історії з новими амбітними планами», - наголосив Іван Мовчан.
Голова облдержадміністрації позитивно відзначив активність територіальних громад Вінниччини та їх небайдужість до розвитку рідного краю, зауваживши при цьому, що зміцнення інфраструктури сільських територій – одне з основних завдань Президента України. А також підкреслив, що до визначених цьогоріч пріоритетів наступного року будуть долучені ще й ремонт доріг та забезпечення населення водопостачанням.
Висловивши подяку керівництву району та учасникам заходу за сумлінну роботу та активну позицію, очільник регіону Іван Мовчан вручив кращим самоврядцям Крижопільщини Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь