ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Вінницька птахофабрика» – приклад потужного інвестиційного підпри-ємства, яке демонструє свою соціальну орієнтованість та дбає про довкілля

Дата: 13.12.2018 08:42
Кількість переглядів: 768

Фото без опису

12 грудня 2018 року голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій в рамках робочої поїздки до Тульчинського району відвідав сільськогосподарське підприємство, що спеціалізується на розведенні свійської птиці – ТОВ «Вінницька птахофабрика», що розміщена біля села Михайлівка Тульчинського району.
Валерій Коровій ознайомився з роботою однієї з бригад по вирощуванню курчат-бройлерів, оглянув потужності підрозділу, а також заслухав інформацію виконавчого директора ТОВ «Вінницька птахофабрика» Ігоря Лещенка про показники підприємства, особливості роботи працівників та новітні технології вирощування птиці.
«Вінницька птахофабрика» — найбільше підприємство такого типу в Україні та друге за розмірами в Європі. Це приклад потужного підприємства, яке демонструє свою соціальну орієнтованість та дбає про довкілля. На птахофабриці діє цех утилізації відходів за новітніми технологіями. Потужності виробництва постійно нарощуються», – зазначив Валерій Коровій.
Як повідомили в прес-службі підприємства, минулоріч «Вінницька птахофабрика» перерахувала до бюджетів і фондів податків на суму 883,6 млн. грн., з них: 718,3 млн. грн. до Державного бюджету і 165,3 млн. грн. – до місцевих бюджетів. Водночас, на соціальні проекти місцевих громад у 2017 році витрачено 25 млн. гривень, а в поточному – майже 50 млн. гривень і цифра ще не є остаточною.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь