ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вирішення актуальних проблем району з урахуванням складних зовнішніх чинників

Дата: 17.03.2014 16:49
Кількість переглядів: 277

На апаратній нараді 17 березня 2014 року перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник наголосив на важливості злагодженої роботи всіх державних органів та громадських формувань Тульчинщини в умовах комплексної кризи. Про мобілізаційні завдання району доповів районний військовий комісар Д.Слободянюк, про надану першочергову допомогу біженцям з Автономної Республіки Крим, що тимчасово розміщені в дитячому оздоровчому таборі «Подільський Артек», повідомили керівники підрозділів райдержадміністрації з питань соціального захисту, охорони здоров’я, освіти, РВ УМВС та ін..
Учасниками наради розглядались питання соціально-економічного розвитку району в січні – лютому поточного року, стану виконання районного бюджету за І квартал 2014 року, ходу весняно-польових робіт та розвитку тваринницької галузі Тульчинщини. Гуманітарна сфера району теж була в центрі уваги керівництва району.
Нарада відбулася за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ. «Вирішуючи всі перераховані актуальні питання в районі, ми не повинні забувати про двомісячник благоустрою всіх територіальних громад за підтримки шляхових підприємств і організацій. Водночас, необхідно посилити державний контроль за цінами на продукти харчування» - акцентував увагу присутніх В.Побережник. Перший заступник голови райдержадміністрації доручив редакторам районних ЗМІ покращити інформування населення Тульчинщини про всі суспільно важливі події, заходи, дії влади в районі, щоб небайдужі люди мали можливість долучитися до всіх ініціатив та спільних зусиль громади.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь