ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вісімдесят шість вихованців Тульчинської школи-ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою склали урочисту клятву ліцеїста

Дата: 16.10.2018 16:11
Кількість переглядів: 451

Фото без опису

Церемонія складання урочистої клятви ліцеїстами Тульчинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – ліцею з посиленою військово – фізичною підготовкою відбулася сьогодні, 14 жовтня, в штабі Військово-повітряних сил України.
Зі складанням клятви, Днем захисника України і святом Покрови Пресвятої Богородиці вихованців ліцею привітали голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій, начальник штабу — перший заступник командувача Повітряних Сил Збройних Сил України, генерал-лейтенант В’ячеслав Шамко.
Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації за зразкове виконання службових обов`язків та з нагоди Дня захисника України кращих представників повітряних сил Вінниччини нагороджено почесними грамотами облдержадміністрації та обласної Ради. За вірність військовій присязі, бездоганну військову службу та з нагоди Дня Захисника України кращі з кращих військовослужбовців отримали Відзнаки Начальника Генерального Штабу за досягнення у військовій службі.
У рамках урочистих заходів керівний склад командування Повітряних Сил, посадовці та ветерани Збройних Сил України поклали квіти до меморіального комплексу «Вшанування пам’яті захисників Вітчизни».
Розпочинаючи урочисту церемонію, директор Тульчинської школи-ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, лейтенант запасу Микола Хлівнюк доповів керівнику області, що учбові роти Тульчинської школи-ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою до проведення церемонії складання урочистої клятви ліцеїста вишикувані у повному складі. Текст клятви зачитав ліцеїст Тульчинської школи-ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Олександр Далекий.
Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій привітав ліцеїстів зі складанням урочистої клятви. Звертаючись до вихованців ліцею, батьків та усіх присутніх Валерій Коровій зазначив, що сьогодні людина в погонах — це символ честі та патріотизму. «Протягом останніх чотирьох років наша держава і українське військо зазнали чималих змін. Ситуація в державі непроста, але героїзм наших захисників дає можливість людям почуватися впевнено. Сильною держава є тільки тоді, коли має сильне військо. Захисник України — це не лише чоловік. Приємно зазначити, що п’ятдесят тисяч жінок сьогодні несуть службу в Збройних Силах Украіни», — наголосив голова облдержадміністрації.
Благословення та освячення юні ліцеїсти отримали від капелана штабу Повітряних Сил Збройних Сил України отця Віктора.
Учасники церемонії переглянули пряме включення виступу Президента України Петра Порошенка під час складання урочистої клятви ліцеїстами Київського військового ліцею імені Івана Богуна.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь