ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виставка в Катарі

Дата: 07.08.2015 15:22
Кількість переглядів: 288

На адресу управління міжнародного співробітництва облдержадміністрації надійшов лист від асоціації “Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати” – «ICC Ukraine», щодо проведення 10-12 листопада 2015 року в Державі Катар, м. Доха 4-ї Міжнародної сільськогосподарської виставки.
З метою розширення співробітництва та взаємовигідної торгівлі з країнами Близького Сходу у сфері сільськогосподарського виробництва, створення сприятливих умов інвестиційного клімату та залучення інвестицій у вищезазначену галузь економіки України, ICC Ukraine, за підтримки Посольства України у Державі Катар, розпочав роботу щодо формування делегації, яка планує в період з 8 по 12 листопада 2015 року здійснити візит до Держави Катар та взяти участь у 4-їй Міжнародній сільськогосподарській виставці.
Протягом зазначеного візиту передбачається проведення бізнес-консультацій з діловими колами Держави Катар, на яких планується обговорити актуальні питання співробітництва з питань сільськогосподарської сфери діяльності.
Участь у колективному стенді складає $2 224, *загальна сума Кошторису може змінюватись та сплачується у гривнях по курсу на момент проплати, за рахунок збільшення та зменшення виставкової площі та екскурсії.
У разі зацікавленості, за додатковою інформацією необхідно звертатись до контактних осіб від ICC Ukraine:
  • віце-президент Гресь І. Б., контактний телефон +38 (044) 272-64-06, електронна адреса: grib@iccua.org та скайп: igor_grib;
  • заступник директора департаменту ЗЕД Кочубей О. О., контактний телефон: +38 (044) 279-70-08, електронна адреса: deputy@iccua.org

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь