ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітаємо з присвоєнням державної відзнаки – почесне звання України «Мати – героїня»

Дата: 09.06.2016 15:41
Кількість переглядів: 266

Фото без опису

Матері на землі безумовно достойні поваги та шани, та особливо це стосується жінок, які народили та виховали п’ять і більше дітей і удостоєні почесного звання України "Мати-героїня", що є вищою формою відзначення громадян за вагомий внесок у реалізацію державної політики з питань сім'ї, материнства і дитинства, самовідданого виховання та навчання дітей.
Багата на таких жінок і Тульчинщина. Так, 09 червня 2016 року в гарне свято – Вознесіння Господнє, голова райдержадміністрації Микола Васильович Підболячний, начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Микола Володимирович Богач вручили посвідчення про присвоєння, відповідно до Указу Президента України від 07 травня 2016 року № 198/2016, почесного звання України «Мати-героїня», нагрудний знак та квіти жительці с.Холодівка - Дудник Лідії Василівні, 1927 р.н. , яка народила та виховала шестеро дітей.
Микола Васильович подякував Лідії Василівні невтомну працю, за недоспані ночі, за правильне і гідне виховання своїх дітей та побажав берегині роду людського радості, достатку, тепла, пошани від дітей, рідних та близьких.
Цього ж сонячного дня, керівник району спільно з начальником управління соціального захисту та голова Бортницької сільської ради Бабінець Богдан Васильович завітали до Бортницького дошкільного начального закладу, де працює кухарем - Федорчук Халіма Перматівна, 1963 р.н. , яка народила та виростила п'ятеро дітей.
Халіма Перматівна удостоєна високого звання України «Мати – героїня» за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов всебічного їх розвитку. Шановні гості привітали чарівну жінку, вручили посвідчення про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня», відповідно до Указу Президента України від 07 травня 2016 року № 198/2016, нагрудний знак та квіти. Вихованці дитячого садочка приєдналися до привітань гучними оплесками та отримали в подарунок солодощі.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь