ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Витрати хвилину – врятуй дитину!

Дата: 11.09.2018 10:51
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

Щорічно, 10 вересня, відзначається Всесвітній день запобігання самогубствам, запроваджений Всесвітньою організацією охорони здоров’я спільно з Міжнародною асоціацією по запобіганню самогубствам.
З метою привернення уваги до даної проблематики та недопущення цього негативного явища серед дітей, працівники служби у справах дітей Тульчинської районної державної адміністрації, Немирівського відділу поліції Тульчинського відділення поліції, Тульчинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді приєдналися до загальноукраїнського флешмобу «Витрати хвилину – врятуй дитину!» та завітали до Тульчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, усе задля того, аби привернути увагу громади до проблеми суїциду, зокрема серед підлітків.
На початку зустрічі працівники Тульчинського ВП нагадали школярам основні норми законодавства, що стосуються дітей, розповіли їм, що таке булінг та як припинити це негативне явище.
Після лекції учасники заходу взяли участь у флешмобі «Привернемо увагу громади до суїцидів серед дітей – зачиненими вікнами».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь