ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Владислав Скальський провів щотижневу апаратну нараду та дав доручення проаналізувати виконання всіх проєктів, які фінансуються через ДФРР

Дата: 30.09.2019 12:32
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

Ключові питання життєдіяльності області обговорено в ході апаратної наради голови ОДА Владислава Скальського з керівниками департаментів та служб області.

Розпочав нараду очільник області із анонсування запланованого 3-4 жовтня ІІ Форуму регіонів України та республіки Білорусь в м. Житомир, де, зокрема, братимуть участь президенти обох держав: «Під час форуму низка заходів буде присвячена покращенню співробітництва між нашими країнами. В цілому це економічний форум, де я маю намір підняти ряд пріоритетних для області питань перед вищим керівництвом держави. Тому сьогодні хочу почути від вас інформацію, щодо основних проблемних питань та пріоритетів, що стосуються життєдіяльності області».

Щодо стану справ в галузі фінансів області проінформував директор департаменту фінансів ОДА Микола Копачевський: «На минулому тижні проведено планове фінансування, закрито 111 млн грн видатків головних розпорядників коштів. Фактично закрито всі взяті зобов’язання по обласному бюджету. Наразі готуємо розпорядження щодо врегулювання питання по водоканалу відповідно до рішення сесії обласної Ради».

В свою чергу Людмила Грабочив доповіла щодо стану справ у медичній галузі області: «На сьогодні на первинному рівні підписано 1 млн 300 тис декларацій. Наразі міністром охорони здоров’я ставиться амбітне завдання – протягом 5 років 95% населення має бути імунізовано. Вакцини у нас є в наявності, тому будемо працювати. Також ми очікуємо розпорядження, щодо перевірки працівників закладів освіти, які відповідають за харчування дітей».

Відповідно, Владислав Скальський запевнив, що найближчим часом таке розпорядження буде підписано, аби були визначені проблемні питання і вживались відповідні заходи для їх вирішення, аби забезпечити належну якість харчування дітей в школах.

Про новації в роботі Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА розповіла його очільниця Наталя Заболотна: «На минулому тижні Міністерство соціальної політики проінформувало нас стосовно того, що з жовтня цього року ми станемо розпорядниками коштів на санаторно-курортне лікування учасників АТО і інвалідів загального захворювання. Раніше цими питаннями займався фонд соціального захисту інвалідів, наш департамент відповідав лише за технічні засоби реабілітації. Але бюджетна програма одна і на санаторно-курортне лікування і на ТЗР, тому було прийнято рішення, що наш департамент відповідатиме за всі ці питання. Крім того на минулому тижні чергова група дітей відправилась на відпочинок до дитячих оздоровчих таборів. Путівки ми використовуємо на 100% і, навіть, забираємо додаткові для того, щоб як найбільше діти пільгових категорій мали можливість відпочити».

На завершення Владислав Скальський дав керівникам структурних підрозділів відповідні доручення та озвучив пріоритетні завдання на найближчий тиждень.

«Прошу підготувати інформацію, щодо стану виконання по всіх проєктах які фінансуються з ДФРР. Наразі гроші у фонді є і ми не маємо права не реалізувати всі ті проекти які у нас заплановані», - наголосив в підсумку Владислав Скальський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь