ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Власне житло для дітей-сиріт

Дата: 27.12.2018 11:51
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

27.12.2018 року, голова Тульчинської районної державної адміністрації Чуба В.В., перший заступник голови Тульчинської районної державної адміністрації Боровський О.В, начальник служби у справах дітей Тульчинської районної державної адміністрації Поліщук В.Л., заступник голови Тульчинської районної ради Григорьєва Н.І, сільський голова с. Холодівка Тульчинського району Деркач Ю.В., офіційно вручили документи та ключі, від житлового будинку, придбаного за кошти державної субвенції та коштів місцевого бюджету Холодівської сільської ради, жителю с. Холодівка, що має статус особи з числа дітей-сиріт.

Як зазначив голова районної державної адміністрації, така державна програма діє в Україні вже другий рік: уперше з часів Незалежності діти-сироти можуть отримати власне житло в рамках програми, ініційованої Урядом та Президентом України.

Окрім ключів, від районної державної адміністрації та районної ради власнику будинку, також було подаровано цінний подарунок.

У свою чергу, районна державна адміністрація й надалі й надалі продовжуватиме працювати в напрямку придбання об’єктів нерухомості, для передачі їх у власність дітям-сиротам та повнолітнім особам з їх числа, адже на наступний 2019 рік, Урядом також передбачено відповідні видатки на таку вкрай необхідну справу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь