ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Володимир Гройсман: «Уряд намагається уникнути віялових відключень електроенергії»

Дата: 14.10.2014 15:41
Кількість переглядів: 267

Віце-прем’єр-міністр України – міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Володимир Гройсман повідомив, що Уряд має намір уникнути віялових відключень електроенергії.
«У нас дійсно складна ситуація з постачанням газу і вугілля, які використовуються для виробництва електроенергії, але хочу наголосити, що уряд вживає усі заходи для того, аби цей складний період пройти гідно, і ніяких заходів на сьогодні щодо планових відключень не ухвалено», – сказав під час прес-конференції в Києві Володимир Гройсман.
Він зауважив, що антикризові заходи в енергетичній сфері, які розроблені спільно із американськими і канадськими партнерами, дадуть можливість адекватно реагувати на будь-який розвиток ситуації.
Нагадаємо, наприкінці вересня віялові відключення електроенергії проводилися в Харківській, Черкаській і Київській областях.
Раніше Міністерство енергетики і вугільної промисловості направило обласним енергопостачальним компаніям повідомлення про можливе тимчасове припинення електропостачання населення, як це було в 90-х роках, у зв`язку з виникненням дефіциту потужностей в об`єднаній енергосистемі України.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь