ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Волонтери – наші рятівники!»

Дата: 07.12.2015 09:51
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

З нагоди Міжнародного дня волонтера в Тульчинській центральній районній бібліотеці 4 грудня 2015 року відбулося засідання «круглого столу» за участю голови райдержадміністрації Миколи Підболячного і голови районної ради Олексія Авраменка. Окрасою заходу стали музичні виступи дітей зразкового музичного театру «Росинка» (керівник – Галина Кобцева). Активними учасниками цього зібрання були представники різних волонтерських організацій в районі, окремі їх групи, а також представники навчально-виховних закладів району, де цей благородний рух має найкращий, найпотужніший розвиток.

Ведуча за «круглим столом» Тетяна Нурізянова коротко розповіла про історичне минуле волонтерського руху в світі, українські традиції доброчинства і волонтерства і передала слово М.Підболячному, який подякував всім учасникам зібрання за небайдужість та мужність на складному шляху допомоги вразливим верствам населення а також нашим захисникам на сході України.

Учасник АТО і громадський лідер Віталій Харченко поділився спогадами про конкретні факти допомоги тульчинських волонтерів бойовим підрозділам Національної Гвардії України. Його підтримали власними історіями інші учасники АТО, що були на зустрічі: «Волонтери – наші рятівники!» Представники «Народної Самооборони» Станіслав Прилипко і Олексій Нікітін наголосили на ролі волонтерства у критичний період 2014 року, коли матеріально-технічне забезпечення Збройних Сил України було дуже нестабільним і обмеженим.

Запрошені до участі у цій зустрічі волонтери Лариса Угрін і Людмила Мельник (підприємці), Людмила Коваль і Оксана Песляк (представники Тульчинського училища культури) емоційно і цікаво розповіли про свою громадську роботу, про проблеми та досягнення волонтерського руху. Також були змістовними розповіді головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації Алли Поваляєвої та Президента учнівської громадської організації «Лідер» Лілії Білик про волонтерський рух серед дітей та молоді. Їх доповнила педагог, громадський діяч і волонтер з Тульчинської школи-інтернат-ліцею Наталя Погребняк.

Галина Бондаренко розповіла присутнім про діяльність районного представництва Червоного Хреста в Україні, а завершив зустріч голова районної ради Олексій Авраменко, який дякував усім волонтерам і доброчинцям Тульчинщини за проведену величезну роботу, запевнив присутніх, що всі критичні зауваження і конструктивні пропозиції не залишаться поза увагою місцевої влади, адже лише разом ми здолаємо всі перешкоди на шляху перспективного розвитку району і України в цілому.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь