ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Впровадження органічного виробництва в районі

Дата: 21.02.2019 16:31
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

21 лютого в приміщенні райдержадміністрації відбулась нарада-семінар з агротоваровиробниками району, фермерами, представниками органів місцевого самоврядування з питань розвитку органічного виробництва.
З вітальним словом відкрив нараду голова райдержадміністрації Чуба В.В., далі слово надали голові Єврорегіону «Дністер» Татусяку С.П., який оцінив перспективи та окреслив шляхи розвитку екологічно-органічного виробництва на Вінниччині.
Своїм досвідом розвитку органічного виробництва в Республіці Молдова поділився Спартак Кілат – директор молдовсько-голандського підприємства з органічного виробництва «Prograin Organic».
Практичні рекомендації та кроки з виведення аграрних підприємств в органічні надав агроном молдовсько-голандського підприємства «Prograin Organic» Іон Бобок.
На завершення наради відбулось обговорення в режимі «питання-відповіді», де аграрії задавали практичні питання щодо впровадження органічного виробництва на своїх підприємствах.
Підсумки підвів голова райдержадміністрації, який підтримав ініціативу голови Єврорегіону «Дністер» Татусяка С.П. щодо впровадження органічного виробництва в районі та взаємовигідності співпраці з молдовськими колегами.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь