ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вшанували героїв Майдану

Дата: 23.11.2015 12:10
Кількість переглядів: 277

20 листопада 2015 року в м. Тульчині відбулися районні заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи. На площі перед РБК зібралися представники трудових колективів міста, громадських і партійних об’єднань, державні службовці, учнівська і студентська молодь, делегації від територіальних громад району.

Перед учасниками зібрання виступили голова райдержадміністрації Микола Підболячний, голова громадської організації «Тульчинське районне об’єднання учасників АТО», учасник подій на Майдані в Києві Віталій Харченко та ін. Прозвучали тематичні художні твори, спогади і оцінка сучасної ситуації в Україні.

Зокрема, голова райдержадміністрації наголосив: «Шлях до омріяної мети не став «парадним маршем», легкою і швидкою перемогою. Важкий і небезпечний час переживає Україна і весь її волелюбний народ протягом 2014 – 2015 років. Ось, поряд нас знаходяться стели пам’яті і скорботи, мужності і героїзму «Небесної Сотні» та загиблих героїв АТО. Це – вічний біль рідних, друзів, земляків. Це – вічна пам’ять і пересторога, що демократія потребує нашого захисту і громадського контролю. Вірю, що такі історичні випробування зроблять нас ще сильнішими і згуртованішими навколо ідей національної гідності та громадянської свободи, прагнення жити вільно, заможно і мирно. З нагоди Дня Гідності та Свободи бажаю всім жителям району міцного здоров’я, родинного тепла, невичерпних сил і віри у світле майбуття нашої держави. Слава Україні! Героям слава!»

Після мітингу учасники зібрання поклали корзини квітів до пам’ятного комплексу на честь «Небесної Сотні» та героїв АТО. Громадянську панахиду відслужили о.Василій (УПЦ-КП), о.Роман (УПЦ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь