ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вшанували пам’ять про директора школи

Дата: 03.09.2014 09:04
Кількість переглядів: 293

1 вересня у Богданівській ЗШ І-ІІІ ст.. розпочався новий навчальний рік святом Знань. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він став для першокласників нашої школи, які, тримаючись за батьківські руки, вперше вступили на незвіданий шлях. Не менш важливим він став для одинадцятикласників, яким доведеться обирати шлях до майбутньої професії.
На урочисту лінійку завітали голова Тульчинської райдержадміністрації Роспутна Г. Г, сільський голова Неборецький В.В., родина Гриценків (колишнього директора школи), випускники школи минулих років, батьки учнів. Галина Григорівна передала вітання від голови облдержадміністрації Олійника А. та привітала школярів зі святом Знань. А також висловила подяку за щоденну напружену працю педагогічному колективу, який не тільки щедро ділиться своїми знаннями, а й виховує молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.
Під час урочистої лінійки була відкрита меморіальна дошка колишньому директору Гриценку Георгію Харитоновичу, за сприяння якого було побудовано та відкрито приміщення нової школи.
Все свято було пронизано почуттям патріотизму, любові до своєї країни. Особливо присутніх схвилював заклик дітей до миру. Під звуки пісні «Хай завжди буде мир» випускники та першокласники школи з трепетом у душі запустили в небо символічні жовто-блакитні кульки .
Дивлячись на молоде покоління, маємо надію на те, що воно буде гідним своїх предків, збереже волю і незалежність України, поважатиме свій народ та його мелодійну мову. Шануймо себе і свою гідність, і шановані будемо іншими!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь