ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Втрачаємо наших захисників...

Дата: 11.12.2015 11:06
Кількість переглядів: 300

На жаль, продовжують іти з життя наші військові, захисники України, учасники АТО. Не стало наших земляків — 23-річного Віктора Капули із Богданівки, 42-річного Володимира Нечеухіна із Заозерного, 25-річного Валентина Порубаного з Торкова Тульчинського району.
3 грудня 2015 року неподалік села Бабино на Львівщині сталась смертельна аварія. Водій легковика «Mercedes-Benz», 24-річний військовий із Коломиї Михайло Лукащук, не обрав безпечної швидкості руху та зіткнувся з вантажівкою «DAF».
Внаслідок ДТП загинули водій та 23-річний пасажир легковика «Mercedes» Віктор Капула. Воїн із Богданівки служив у в/ч А 3817 та перебував на посаді командира роти розгородження у званні старшого лейтенанта.
– Віктор закінчив академію, адже з дитинства мріяв про фах військового, – розповідають рідні покійного. — Від самого початку брав участь у запеклих боях та розміновував небезпечні ділянки у зоні АТО. Батько сапера — Микола Васильович – теж мобілізований. Мати працює листоношею. Про обставини ДТП знають мало.
42-річного Володимира Нечеухіна із Заозерного мобілізували у вересні цього року. Він воював у Щасті, звідти із побратимами відправились на Яворівський полігон. – Саме там у військового раптово зупинилось серце, — кажуть у сільській раді. — У нашому селі він прожив 15 років, через відсутність постійної роботи часто підробляв у сусідів. У Володимира залишилась матір-інвалід.
В лікарні 10 грудня 2015 року помер уродженець с. Торків Тульчинського району, 25-річний Валентин Порубаний. 6 грудня його доставили в реанімацію з численними травмами голови: тільки повернувся додому після поранення і став жертвою п'яного земляка. У воїна кілька разів зупинялося серце, лікарі робили все можливе, але смерть виявилась сильнішою.
Перебуваючи у зоні АТО (окремий батальйон розвідки) Валентин отримав контузію, коли БТР на якому він їхав із побратимами, підірвався на міні. Хлопець отримав травму голови, в результаті якої практично втратив зір. Лікарі зробили йому зробили кілька операцій, після чого знову міг бачити. Додому він повернувся лише на початку грудня, мав проходити реабілітацію. На нього напав житель одного із сіл Тульчинського району. 31-річного зловмисника поліція затримала майже одразу, але пояснити він нічого не зміг, бо як сам зізнався, випив стільки, що нічого не пам'ятає. За однією із версій, нападників було кілька.
Пам’ятаймо наших захисників! Вони потребують нашої уваги і допомоги у цивільному житті.
Віктор Капула (праворуч)
Валентин Порубаний

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь