ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Я - захисник! Я цим пишаюсь!

Дата: 22.12.2015 16:15
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

Під такою назвою в області проходять благодійні концерти, організовані Центром військово – музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України, за сприяння Благодійного Фонду «Подільська громада» та Вінницької обласної державної адміністрації.

Неймовірний заряд патріотизму отримують запрошені на концерт жителі територіальних громад Вінниччини де проходять відповідні виступи.
Кожний концертний номер вражав своєю професійною майстерністю та емоційністю. Бурхливими оплесками присутні супроводжували вже забуті та сучасні пісні про війну, дружбу, кохання та любов до Батьківщини.
Під час концертів перед присутніми виступають учасники бойових дій на Сході України. Зокрема, захисник Луганського та Донецького аеропортів, член Наглядової ради Благодійного фонду «Подільська громада» Андрій Гишпаль розповідає про свою службу в зоні антитерористичної операції, зазначаючи про великий вклад волонтерських організацій в справу боротьби за незалежність та територіальну цілісність України.
Наразі благодійні концерти пройшли в Жмеринському, Тульчинському та Немирівському районах. Під час заходу зібрано кошти, продукти, одяг та багато необхідного для наших захисників.
І вже 23 грудня з площі Незалежності відправлятиметься перший транш зібраної під час благодійних концертів матеріальної допомоги.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь