ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Якщо ви вчитесь чи будуєтесь, маєте страхові поліси чи переобладнали свій транспортний засіб під використання альтернативних видів палива, значить маєте право на податкову знижку

Дата: 04.03.2014 15:52
Кількість переглядів: 325

Фото без опису

Вже близько сотні тульчинців цього року подали декларації про доходи, отримані у 2013 році, з них 89 – на повернення частини сплаченого податку на доходи фізичних осіб, загальна сума задекларованого до повернення податку склала 63 тис. гривень. Здебільшого громадяни прагнули компенсувати витрати, понесені у зв’язку із оплатою навчання, страхування та іпотечного кредитування.
Нагадуємо , що для отримання такої знижки необхідно до 31 грудня 2014 року включно, тобто протягом всього 2014 року, подати до територіального органу Міндоходів за місцем проживання річну податкову декларацію про майновий стан і доходи.
Разом із річною декларацією громадянам слід надати довідку від податкового агента, в якій повинно бути зазначено з розбивкою по місяцях: суми нарахованої заробітної плати, суми утриманого ПДФО, суми утриманого з зарплати ЄСВ, суми застосованої ПСП (за наявності).
Платнику податку також необхідно мати документи, що підтверджують суми понесених витрат, договір (з навчальним закладом,банком або страховою компанією) , документи, що ідентифікують особу та підтверджують ступінь споріднення (паспорт, свідоцтво про народження, реєстраційний номер облікової картки платника податків). Сума коштів, яка підлягає поверненню платнику податку за наслідками податкової декларації за 2013 рік, зараховується на банківський рахунок платника податку протягом 60 календарних днів після подання такої декларації.
Звертаємо увагу громадян , якщо до кінця 2014 року Ви не скористаєтеся правом на нарахування податкової знижки за наслідками 2013 року, таке право на наступні податкові роки не переноситься.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь