ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Яскрава перемога в Ганнополі

Дата: 15.07.2019 10:37
Кількість переглядів: 255

6 липня 2019 року відбулася остання гра групового етапу зональних змагань Вінницької області ліги сільського аматорського футболу команд 2019 року, що проводить Вінницька територіальна організація «Колос».

На стадіоні с. Ганнопіль місцевий «Фенікс» приймав минулорічного чемпіона «Квадратний метр» смт. Крижополя. Гра для наших футболістів була дуже відповідальною, адже від її результату вирішувалося ІІ –га путівка до півфіналу змагань.

З перших хвилин на полі точилася запекла боротьба і кожна з команд прагнула перемоги. Гостям все ж вдалося відкрити рахунок у 2-му таймі на 70-й хвилині. Після пропущеного голу наші хлопці змогли змінити хід гри: на 77-й хвилині рахунок був зрівняний, гол забив капітан команди Кривіцький Ярослав. Понад 200 місцевих вболівальників палко жадали результативного продовження подій на полі. І на 82-й хвилині м’яч вдруге потрапив у ворота противника, переможний дубль рахунку капітана команди. Після фінального свистка рахунок зустрічі був 2 : 1 на користь команди Тульчина. Таким чином, ФК «Фенікс» вийшов до півфіналу, де наші гравці зустрілися 13.07.2019 року із суперником с. Селище Тиврівського району

Це повторення минулорічного успіху команди. Отож, побажаємо нашим футболістам зробити кілька кроків до омріяної перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь