ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем рятівника!

Дата: 14.09.2016 10:15
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

Щороку 17 вересня відповідно Указу Президента України від 12 вересня 2008 року №830/2008 в Україні відзначається День рятівника.
Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ і який реалізує державну політику у сфері цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, рятувальної справи, гасіння пожеж, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб.
Оперативність, професіоналізм, мужність, а подекуди і справжній героїзм особового складу підрозділів ДСНС України роблять його успішним виконавцем поставлених завдань і цілей, це, насамперед, запобігання надзвичайним ситуаціям і рятування життя людей від вогню, природної стихії, техногенних аварій, постійно ризикуючи власним здоров'ям і навіть життям.
Рятувальники – люди котрі першими приходять на допомогу в біді, для яких порятунок громадян – це не лише професія чи покликання, а й особливий стан душі.
Тому у день нашого професійного свята, щиро вітаю Вас – працівників Тульчинського районного сектору ГУ ДСНС України у Вінницькій області, 14 ДПРЧ (м.Тульчин Тульчинського району), МПК смт Кирнасівка та смт Шпиків, ветеранів та пенсіонерів служби з нагоди професійного свята –
Дня рятівника
Бажаю всім Вам та Вашим сім’ям незборимої сили духу, міцного здоров’я, миру та злагоди, гараздів та благополуччя, здійснення заповітних мрій та бажань, подальших успіхів на Вашій щоденній нелегкій вахті і простого людського щастя! Нехай кожен прийдешній день дарує радість життя, любов рідних і близьких, а ваша невтомна праця приносить нашій країні мир і спокій, добробут та суспільну злагоду!
З повагою,
Начальник Тульчинського РС ГУ ДСНС України у Вінницькій області, підполковник служби цивільного захисту Рудик С.В.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь