ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З початку року кількість користувачів Інформаційного порталу ДФС склала понад 900 тис. осіб

Дата: 25.03.2015 10:14
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

Протягом січня-лютого 2015 року Інформаційним порталом Державної фіскальної служби України користувалися понад 904 тис. суб’єктів господарювання.
Одним з найпопулярніших сервісів, які функціонують на порталі, є надання виписки з Єдиного реєстру податкових накладних як покупцю, так і продавцю. З початку року опрацьовано більше 2 мільйонів таких запитів.
Не меншим попитом користується послуга з укладання договору з територіальними органами ДФС «Про визнання електронних документів» в електронній формі. Протягом січня – лютого 2015 року було укладено понад 223 тис. таких договорів з платниками податків.
Досить затребуваною серед користувачів залишається послуга щодо отримання інформації про наявність платника в Реєстрі платників ПДВ. За 2 місяці поточного року було надано 9,5 тис. відповідей на такі запити.
Крім того, з початку 2015 року Інформаційним порталом ДФС опрацьовано понад 58 тис. електронних повідомлень про відкриття/закриття рахунків платників податків у банках та інших фінансових установах.
Для інформаційної підтримки та технічної допомоги суб`єктам господарювання функціонує call – центр ДФС, яким з початку 2015 року надано понад 47,6 тис. відповідей з питань подання в електронному вигляді податкової звітності та реєстрації податкових накладних.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь